Kado's

Er zijn leuke kado-artikelen te koop voor baby's en ook grotere kinderen.

 

Kado als Sjaals, kettingen, armbanden, portemonnee en tassen jongens en meisjes en volwassenen.

 

Ieds Kinderkleding & Kado's verkoopt knuffelsspeelgoed van hout en ander diverse speelgoed.

Boeken om voor te lezen, zelf te lezen en leerzame boekjes voor de kleinsten.

Voor de kraamtijd diverse kraamcadeaus, Pauline Oud boeken, Forever Friends boeken, het oppasboek en boekjes voor opa's en oma's, om verhalen over vroeger te schrijven, en nog veel meer.

 

Diverse feestartikelen voor geboorte en verjaardag en wenskaarten voor diverse gelegenheden.

We hebben er nu een nieuwe feestmolen bij met uitnodigingen, ballonnen en kaarsjes. 

 

Bedtextiel naar eigen ontwerp voor jongens en meisjeskamers, met bijpassende kussens en lampen. Leuke accessoires van Colorique, met o.a. een stoere zitauto van canvas, heel leuk voor de jongenskamer. Of een "taart"-kussen, natuurlijk in roze tinten, voor de meisjeskamer.

 

 

 

Wij verkopen accessoires en speelgoed van:

DifraxDifrax is er al bijna 50 jaar voor baby's en ouders. Op zoek naar artikelen van Difrax? De fopspeen die met uw baby meegroeit. Een lekker zacht knuffeltje van zacht materiaal. enz.

 

La Petite Couronne

Verschiilende kraamcadeaus voor je baby, een familielid, een vriend of collega.

Slofjes en schoentjes, Sokjes en Maillots,  Rompertjes en slabbers, Hoofdbandjes en mutsjes, enz. enz. enz.

 

Bam Bam

Bambam heeft het leukste kraamcadeau voor jezelf, je baby, een familielid, een vriend of collega.

 

Prima Passi 

Collectie houten speelgoed.

 

Heimnes

De basisvoorwaarden is dat het een First Class product is en gemaakt wordt van hoogwaardig materiaal. Baby's kunnen het speelgoed in hun mond stoppen zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken.

 

Dushi

De concepten, producten, diensten en initiatieven van DUSHI geven plezier, uitdaging en stimulans. Met al haar activiteiten vind DUSHI het kind in ieder en zet daarmee bewustwording, plezier en balans in gang. Het kind is puur, vrij van invloeden en altijd zichzelf. Wie dus met regelmaat de wereld ervaart zoals een spelend kind doet, bouwt mee aan een mooiere wereld. Daarbij zijn onze kinderen ook letterlijk onze toekomst

 

With a touch of Rose.

Wij ontwerpen en vervaardigen zakken in de breedste zin van het woord. Praktisch in gebruik, no-nonsense van uitstraling, kwalitatief en betaalbaar, maar wel vervaardigd met oog op het milieu en het verbeteren van de leef-en werkomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. De producten zijn dan ook gemaakt van biologisch en Fairtrade gecertificeerd katoen. Kortom, eerlijk, puur en duurzaam. Ook kinderen zijn eerlijk, puur en hebben nog hun hele leven voor zich. De producten zijn dan ook gemaakt voor kinderen, zowel in India als hier.

 

Twingles 

Het merk dat staat voor stijl, klasse en kwaliteit!

Met de producten zal elke baby schitteren! Twingles streeft ernaar om onderscheidende producten te leveren die de bijzondere momenten van het leven kunnen versterken. De producten van twingles zijn leuk om te kopen, leuk om te geven én leuk om te ontvangen. 

 

Rube en Rutje

Rube & Rutje staat voor een prachtige, tijdloze collectie artikelen voor ‘in en om het huis' en ze zijn ook zeer betrokken bij de ontwikkelingen in de maatschappij.  Ze brengen rust in deze hectische wereld en denken mee over zaken zoals goede voeding, verkeersveiligheid rondom scholen etc.

 

Groothandel C

Groothandel voor cadeau en seizoensartikelen, speelgoed en feestartikelen, enz.

 

Colorique

Colorique heeft als missie om producten te maken waar grote en kleine mensen blij van worden. Daarom maken zij zowel vrolijke kinderspullen als accessoires voor volwassenen.

 

Lieselijn

Lieselijn staat voor lieve en stoere kinderkamerproducten gemaakt van mooie katoenen kwaliteitsstoffen. Alle producten zijn met de hand gemaakt en van de beste kwaliteit.

 

Trã Present

Trã Present biedt een grote selectie van originele en mooie cadeaus, decoratie en baby- en kinderproducten van het Chileense merk Niňo&Ideas.

 

Van Dijk Toys BV

Van Dijk Toys is inmiddels een begrip in de wereld van houten speelgoed. In hun eigen fabriek in Roemenië, produceren zij kwalitatief hoogwaardige producten.

 

Speelgoedauto